Eerste afspraak

Onderzoek

2

Uitslag

3

Behandel
Methoden

4

Nazorg

5

Stap 1 van uw behandeling op maat: Eerste afspraak

U kunt niet zelf een afspraak maken bij het Bekkenbodemcentrum West-Nederland. Bespreek uw klachten met uw huisarts of medisch specialist. Deze arts stuurt ons daarna een verwijsbrief.
U vindt het Bekkenbodemcentrum West-Nederland op de afdeling Urologie op de 2e etage van het BA-gebouw in het Rotterdamse Erasmus MC. Als u voor de eerste keer in het Bekkenbodemcentrum West-Nederland bent, kunt u zich inschrijven bij de patiëntenadministratie

Vragenlijsten

Mogelijk ontvangt u vóór uw eerste afspraak een of meerdere vragenlijsten over uw problemen. Misschien heeft u bijvoorbeeld een plasdagboek bijgehouden. Neem deze informatie alstublieft mee bij uw eerste bezoek.

Het eerste gesprek

Uw eerste gesprek kan zijn met de uroloog of de verpleegkundig specialist. Dit hangt af van uw klachten. Tijdens het gesprek stellen wij vragen over uw klachten en uw gezondheid. Samen met u kijken wij of er aanvullende onderzoeken nodig zijn. Indien mogelijk kunnen wij vooraf plannen dat de onderzoeken en uw eerste gesprek op dezelfde dag zijn. Uw bezoek neemt dan wel meer tijd in beslag. In het Bekkenbodemcentrum West-Nederland is gratis koffie en thee en er zijn horecafaciliteiten.

Onderzoek
Afspraak maken